Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/clients/96dc51f4fddcde3eb6702ed2f47e7a7a/nl-active-oostenrijk/wp/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 3717
Zomer - Active Oostenrijk
Active Oostenrijk
Zomer

Zomer

Oostenrijk in de zomer.

De afwisseling van de witte winter naar de prachtige zomer in Oostenrijk met de lieflijke dalen en imposante bergen maakt dit land populair als vakantieland.

Wandelen

De prachtige natuur biedt vele mogelijkheden om van een vakantie te genieten. Zelf geniet ik veel van de wandelingen met mijn jonge familie. Met de 2 zonen verschillende bergtoppen te bewandelen is een van de doelen van mijn oudste zoon. Bij ons in de omgeving, Salzburger Sportwelt, zijn vele wandelingen mogelijk die kort en lang kunnen zijn. De jongste zoon geniet vooral van de berghutten waar ze altijd wel wat lekkers te eten of te drinken hebben na een klimtocht, waar we dan gezamelijk genieten van het prachtige uitzicht op de verschillende bergen.

 

Fietsen

Ook ga ik veel met de jongens fietsen, de oudste fietst al heerlijke tochten richting Untertauern waar altijd een mooie tussenstop is om uitterusten  en even te genieten van de omgeving. Ook langs de Ennsradweg is het prachtig langs het water te rijden. Waar we  genieten van het stromen van het water en een paar stenen  gooien of dammen  bouwen. Er zijn veel verschillende aangeven routes voor elke gelegenheid.  Elke fietstocht is een onvergetelijke rit.

Mountainbike

Zonder kinderen ben ik ook met mijn mountainbike onderweg. Van te voren zoek ik mijn routes uit op het mountainbike navigatiesystem. De toeren zijn goed aangegeven waarbij je adembenemden uitzichten hebt. Ik kom door prachtige bossen komt,waar de mogelijkheid bestaat oog in ook met de wilde dieren te staan.

Zwemmen

Naast het active bezig zijn, zijn wij ook vaak aan een klein meertje te vinden. Heerlijk zwemmen in glashelder water wie wil dat niet tijdens zijn vakantie. De meeste dorpjes in de Salzburger Sportwelt hebben de mogelijkheid om lekker buiten te genieten van een meer of zwembad.

Elke dag word tot een avondtuur in de buitenlucht of te voet of op de fiets . Relaxen aan het water. Je zit nooit stil, er is altijd wat te beleven en vooral om van te genieten.